500 euro ora / Kush është rusja 19 vjeçe që ka tërbuar pleqtë politikanë të Tiranës, mes eskortave dyshohet se janë infiltruar spiune

Eskortat e huaja kanë pushtuar dhe ‘çmendur’ Tiranën. Vajza nga Rusia, Gjerogjia, Vietnami, Kazakistani, Azerbaxhani, Venezuale, Kolumbia, Brazili, Korea, Libia, Kina etj., kanë ardhur si turiste në Tiranë dhe Durrës.

Ato kanë marrë apartamente të ndryshme me qira ku ushtrojnë aktivitetin seksual kundrejt shumave nga 100 deri në 400 euro.

Reklamimin e bëjnë hapur në një faqe internet të quajtur ‘Tirana escorts’.

Disa prej tyre, siç është vajza nga Rusia që e thërrasin Vasiliana, frekuentohen nga politikanë të moshuar dhe biznesmenë.

Një burim nga grupi i vëzhgimit i këtij aktiviteti që ndalohet me ligj në Shqipëri, tha se çmimi për Vasilianën nga Rusia dhe Amelia nga Gjeorgjia ka shkuar 500 euro ora dhe mbi 2 mijë euro nata, për shkak të kërkesave të shumta që vijnë nga personazhet VIP.

(Amelia)

Ndryshe nga prostitucioni tradicional, ky aktivitet nuk ka një tutor dhe kokë drejtuese, por vajzat organizohen vetë.

Shërbimet inteligjente, në dijeni deri në detaje të këtij fenomeni, janë të shqetësuar pasi mes eskortave mund të jenë infiltruar edhe spiune ruse.

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Marketing

Lexo mË tej