A po i lexojnë në heshtje Lajmet e ShkodraNews-it Gjergj putana?

I apasionuar pas kësaj pune ku kisha investuar jo vetëm të gjitha lekët por dhe një sërë sakrificash të tjera ( Një mike e mirë e imja e di mirë për çfarë po flas. Kam punë edhe me të sot, të bëhet gati) dëgjoja shpesh një zorraxhi gazekar që më përsëriste ti ke shumë lexime e klikime, por lajmet e Pamfletit kanë shumë ndikim dhe i lexojnë në heshtje.

Si ta dija unë naivi që prostituta Gjergj Zefi njësoj si Fiorela Benjamin Gjonaj paskan mbështetjen e Bajrajve. Dhe portali Pamfleti u përdorka për gjoba mafioze.

Si ta dija un se njësoj si disa burra që kanë çuar me doren e tyre gratë dhe vajzat e tyre tek përdhunuesi Behar Bajri nuk kanë vrarë vetën mbrapa. Është një realitet që unë nuk e përceptoj të nderuar lexues. Mbase di ndonjë gjë më shumë Marjeta Zefi, gruaja e Gjergjit. U trondit Gjergj trim beu hakmarrësi bolefërkuesi, kur i thashë që un kam qenë i pari në Velipojë (pasi u përshendetëm tek “Captain Zhik”) që e kam parë Nestin, vëllain e Marjetës të vdekur. SI qen rrugë mu duk miq, sepse e njihja ça vagabondi ishte. ( këtë nuk ja thashë, sot jam penduar)

Gjergj Kurva a di gjë ça po ndodh? Lajmet e ShkodraNews-it po lexohen si kurrë në jetën time, por askush nuk po reagon. Po i lexojnë në heshtje? Ça po gatuan mor mut. IU IU IU

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lexo mË tej