Blogerja: Të jetosh në Shqipëri, duhen 10 mijë euro në muaj. Me më pak nuk jetohet

Blogerja Estela Ujka i “vendos” një çmim lumturisë. Ajo tha se ka një shumë me të cilën “do e bënte gjumin rehat”.

Sipas saj, me 10 mijë euro në muaj do jetohej mirë në Shqipëri.

Estela Ujka: Por nëse do isha 100% e përmbushur, që të mos e vrisja mendjen dhe të mos bëja asnjë llogari kur të shtrihesha për të fjetur gjumë, sot që flasim,me inflacionin, me 10 mijë euro do e bëja gjumin rehat, pastaj… sigurisht që s’do isha aq e kënaqur.

Aldo: Je duke thënë në muaj?

Estela Ujka: Në muaj, po.

Aldo: Ki parasysh që me 10 mijë euro në muaj, 23% do e kishe taksë. Mendoje edhe këtë.

Albana Çaushaj: I bie duheshin më shumë, duke hequr taksën dalin 10 mijë euro.

Estela Ujka: E thashë si familje, ne kemi tre kalamaj Aldo. Na grinë kalamajtë.

Aldo: Prit, prit. “Sa më, aq më” thotë bullgari. Sa më shumë të rriten, aq më shumë…

Estela Ujka: Ndaj them, sa më shumë të kemi aq më shumë kërkojmë. Edhe kur t’i  kesh 10, do të thonë sa të bëjnë të lumtur, 20 e kështu me radhë.

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Marketing

Lexo mË tej