Ekonomi

Kursi i këmbimit valutor/ Zbuloni me sa shiten dhe blihen sot euro, paundi dhe dollari

Monedha e eurozonës shitet sot me 108.3 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 100,5lekë. Paundi britanik kap sot vlerën e 125.8 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.5 lekë. Franga zvicerane kap vlerën e 112.8 lekëve. Dhe së...

Ç’po ndodh sot me kursin e këmbimit/ Ja me sa shitet Euro

Monedha e eurozonës shitet sot me 108.3 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 101.1lekë. Paundi britanik kap sot vlerën e 126 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.5 lekë. Franga...

Kursi i këmbimit valutor/ Ulet euro, dollari amerikan fiton pikë

Monedha e eurozonës shitet sot me 109.8 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 102 lekë. Paundi britanik kap sot vlerën e 127.6 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 75.2 lekë. Franga zvicerane kap vlerën e 114.7 lekëve. Dhe së...

Ç’po ndodh me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro sot

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 100.2 lekë dhe shitet me 102.2 lekë. Monedha evropiane euro blihet me 108.8 lekë...

“Rikthimi” i euros do të shkaktojë rritje çmimesh në treg

Forcimi i euros mund të sjellë një valë të re rritjesh të çmimeve në vendin tonë. Rritja e valutës europiane me 5 pikë më...

Subscribe