Te perzgjedhura

Shkodranë mos u nënshtroni! Kjo është përgjigja jonë ndaj përdhunuesve dhe kriminelëve, Bajri, Lici etj

Të nderuar lexues të ShkodraNews pas lajmit të publikuar mbi bandën mafioze të Bajrave kemi marrë një sërë kërcënimesh me jetë. Kërcënimet kanë ardhur...

Bajrat po na kërcënojnë: Zoti Altin Dumani merr masa, vër në përgjim numrat dhe na siguro jetën

Pas publikimit të guximshëm që ka bërë dje ShkodraNews mbi gjobat që vendosin banda mafioze e Bajrave, duke dashur të ndihmojmë qytetarët e Shkodrës,...

Kush është drejtori i Madh që shkon deri edhe me pastrueset. Di gjë KLSH?

Një drejtor i rëndësishëm, i njohur në mjedise të ndryshme si maniak seksual është fiksuar me pamje duke bërë seks deri edhe me pastrueset....

A i bën Banka Credins këto manovra? Prokuroria le të hetojë

Banka Credins njihet në mjedise të ndryshme si "banka shtet". Qarkullimi i parasë së shtetit që bëhet tek kjo bankë është marramendës. Një informacion i...

Prokuroria të hetojë edhe Blerti Delinë, këshilltarin e “kamufluar” të Benet Becit

ShkodraWebNews e kthyer më pas në ShkodraWeb është një portal i ideuar dhe financuar fillimisht nga ish-kryetarja e Bashkisë Voltana Ademi dhe ish-këshilltari i...

Subscribe