“Kur do komandanti të fal kreditë e bankave, kur nuk do të fut comangen nga koka”

Nga Klodian Tomorri
Nga verifikimet e hollesishme te Dallendyshes rezultoi se:
-Nga 375 mije lejet e ndertimit me kusht te dhena nga komandanti;
– Nga 267 mije lejet me dokument te Rregullores se Vecante (leje ne shkelje te ligjit urbanistik);
Vetem Irfani nuk kishte plotesuar kushtet.
A mund ta duroje kjo qeveri mos plotesimin e kushteve dhe shkeljen e ligjit? Prite Zot.
Nderkohe 6 katet shtese perballe Bankes se Shqiperise,
Katet shtese aty tek Xhamia,
Katet e tjera shtese nja 100 meter me tutje xhamise;
Rezultuan ne perputhje te plote me ligjin.
Me pak fjale morali i fabules eshte ky. Kur do komandanti te ben me kate pa leje, me leje me kusht, me leje pa kusht, me leje te vecante, investitor strategjik, koncesionar, te fal tokat e shtetit, te fal kredite e bankave etj etj.
Kur nuk do te fut comangen nga koka.
Ky eshte shteti i se drejtes ku sundon zbatimi i ligjit. Nderkohe qe mileti merret me pishinat e Irfanit, me propozim te Mirtildes a Merlindes, si e ka ajo, dhe me miratim te komandantit po behet nje koncesion qe do u grabise njerezve 5-7 milione euro ne vit. Haptazi.

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Marketing

Lexo mË tej