Shkëlqesia Juaj, Taulant, lexoni. Saje qorri të qifsha robt. Robert HANNAH

Shkëlqesia Juaj, Taulant, pasi provuam mbi kurriz një mal me padrejtësi vendosëm të reagojmë.. Guxuam deri aty sa e vumë kokën në rrezik për 2 ditë e netë të gjata. Ju ftojmë të hyni në thellësi të lajmeve që ka publikuar portali SHkodraNews, në veçanti lajmet “E Përzgjedhura”.

Tek këto lajme ne morëm guximin “e marrë” që të bënim tentativën tonë e t’i mbushnim mendjen shkodranëve që të mos pranojnë të paguajnë gjobën e përmuajshme në formën e pagesës për roje ndaj Bajrajve. Ne e dimë që Bajrajt nuk kanë nevojë fare për ato lek por duan të tregojnë forcën e tyre mbi ligjin dhe mbi mbarë SHkodrën se përtej urës së Bahçallëkut askush nuk i njeh.

Guxuam dhe u kërcënuam me jetë nga zorraxhinjtë e kryezorraxhiut bashkë me disa kërcënime tjera etj, që besojmë ne, duhet t’i dijë “inteligjenca policore” e Taulantit)HAHAHA).

Kishim dëgjuar që gazetarët e Shkodrës nuk kanë patur guxim as të bëjnë deklaratat e policisë  të zorraxhinjve Lici, Bajraj, Cafi, Duli, Vaso etj si  lajm se jo ndonjë gjë tjetër. Se për disa pagesa 1 500 euro për disa gazetarë në SHkodër dinë vetëm burgaxhinjtë e Burrelit.

Gazetarët mbase nuk kanë patur shumë faj që janë frikësuar. Drejtori i Policisë Ervin Hodaj, të cilit jo pa qëllim i kishim përmendur emrin disa ditë përpara në SHkodraNews dhe treguar disa situata, sipas mendimit tonë duhej të sillte 3 furgonë FNSH-je tek DJEPI KU FLE KËRTHIJA, në mos për të shpëtuar fëmijën që lindi nga terri, të paktën plaku të vdesë nga natyra e jo nga James Joyce. ( Saje Qorri a po më lexon more të qifsha robt. A po e shaj mirë Kolombo?)

Ne nuk ja kemi idenë si funksionon policia e shtetit por mendojmë se si në rastin që ne do të ishim guximtare si të ishim idiotë shteti duhet të na e siguronte jetën. Dhe kë kishim më pranë se Policinë e Shkodrës?

Shkëlqesia Juaj, Taulant, po publikojmë për herë të parë 4 foto që NUK kanë lidhje me njëra-tjetrën./Idioti

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lexo mË tej