Tag: Pëllumb Gjoka

Browse our exclusive articles!

Letërporosia nga Franca në SPAK, Pëllumb Gjoka siguroi kushtet për atentatin ndaj Ibrahim Licit

SPAK mbylli dje fazën e arrestimeve të disa zyrtarëve të Policisë së Shtetit, biznesmenë dhe elementë të krimit të organizuarm dhe njëherësh i ka dhënë fund...

Popular

Edhe ti moj Ket ?

Edhe ti moj Ket /SHkodraNews

Kompania Kastrati vjedh klientët. Ja si funksionon skema

Çmimi i naftës sot tek kompania Kastrati ishte 198...

Speed Taxi e Tonin (Nin) Kokaj, vjedh shtetin. Françesko Kapo hesht

Këtë javë SHkodraNews udhëtoi disa herë drejt Tiranës dhe...

Subscribe

spot_imgspot_img