“Tradhtitë janë shtuar, por kanë rënë kërkesat”- Detektivi privat zbulon historitë e femrave që punësuan ‘agjentët’: Personi që tradhton, brenda 11 ditëve…

Disa vite më parë në Shqipëri, nisi trendi i zbulimit të tradhtive përmes punësimit të detektivëve privatë që i ndiqnin partnerët dhe më pas dorëzonin dosjen me “prova” tek klienti.

Por nëse mendoni se punësimi i detektivëve privatë ne vendin tonë ka rritur numrin e divorceve, kjo nuk ka ndodhur dhe këtë e konfirmon Ndue Pjetra, detektiv dhe avokat në Tiranë.

Duke folur për Top Channel, ai tha se nuk është zbehur fenomeni i tradhtisë bashkëshortore, por ka rënë fluksi i kërkesave për t’i zbuluara ato.

“Tradhtitë janë shtuar, por kanë rënë kërkesat, pasi nuk ka patur ndonjë rezultat”.

Prej 7 vjetësh në vendin tonë funksionon profesioni i detektivit privat. Deri tani janë licencuar prej 2 agjencive që operojnë në Shqipëri, 160 Sherlok Holms-a shqiptarë.

“Në 2015, ‘16 dhe ‘17 patëm një boom kërkesash për zbulimin e tradhtive bashkëshortore. Tashmë ka ndryshuar, kërkesat më të mëdha janë për vjedhjet e makinave, të shtëpive dhe aksidentet automobilistike. Ajo që them me bindje është se nuk është zbehur fenomeni i tradhtisë bashkëshortore, por ka rënë fluksi I kërkesave. Tradhtitë janë shtuar, por kanë rënë kërkesat, pasi nuk ka patur ndonjë rezultat. Pothuaj të gjitha tradhtitë bashkëshortore që janë zbuluar atëherë, janë të gjithë bashkë sot. Gati 90% e tyre janë bashkë, pavarësisht që verifikuan dhe provuan tradhtinë. Pra thjesht harxhuan paratë, paguan detektivin dhe kaq.

Po ju tregoj rastin e një gruaje që e dinte se i shoqi e tradhtonte. Punësoi për pak orë një detektiv. I shoqi pas festës ikën më të dashurën në hotel. E shoqja I thotë recepsionistes së hotelit që t’i thoshte vajzës që ishte në dhomë, se e kërkonte motra, pasi i kishte ndodhur një fatkeqësi. Sapo hapet dera gruaja gjendet përballë burrit dhe të dashurës. Kaq doja, tha dhe iku.

Edhe në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut ku ne kemi detektivë, na rezulton se kërkesat më të mëdha janë për tradhtitë bashkëshortore dhe verifikime të tipit: Djali punëson detektiv, pasi i dërgon 2000 euro në muaj të fejuarës dhe nuk e di me kë i shpenzon ajo.

Një detektivi i kushton 30 euro ora. Ndjekja më e gjatë që është bërë është 7 deri në 11 ditë. Kaq është është raporti. Personi që tradhton në një çift, brenda 7 deri në 11 ditë takohet me se s’bën më të dashurin ose të dashurën.”– tha Ndue Pjetra, detektiv dhe avokat.

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Marketing

Lexo mË tej