Ago Imer Gjolaj, ShkodraNews të kërkon ndjesë publikisht!

I nderuar Ago Imer Gjolaj siç e di dhe na ke kontaktuar indirekt, kemi bërë 2 lajme për ty. (Të cilat i kemi fshirë) Fillimisht të kërkojmë falje, më pas po përpiqemi të sqarojmë situaten.

Të nxitur mbase pak nga emocionet e godinës ngjitur me Xhaminë e Parrucës, biseduam me gazetarin Gjergj Zefi dhe i paraqitëm të dhënat e rreme që na u servirën. Atij i shndritën sytë dhe shtoi edhe ku dimë ne se sa të tjera e na sqaroi se disponon vendimet e Gjykatës për këtë çështje. Ne, në mirëbesim e publikuam, duke patur parasysh edhe konfuzionin që kanë bërë Gjykatat dhe mediat në lidhje me B52, e hajde gjeje cili është origjinali.

Herë pas here pronari me letra i portalit “Pamfleti” (Themi me letra sepse MENDOJME NE, SE ASNJË PROVË NUK KEMI që pronari real është Saje Qorri, përmes të cilit i bën kollare sa e sa bizneseve e politikanëve, po për këtë do të flasim në vijim) na përsëriste he a të erdhi ndonjë fletëthirrje? Ishalla po të hedh në gjyq Agoja përsëriste. Se ca pyeste ajo tjetra nuk po ta them më mirë, se e ke njohur para meje.

Para pak ditësh Gjergj Zefi erdhi tek zyra jonë dhe piu ca verë. Aty u lirua nga emocionet Zefi dhe bëri disa biseda interesante për të cilat do të flasim në vijim. Mes të tjerave Gjergj Zefi na tregoi se hedhja e një portali në gjyq qenka “kollare”

Të dëgjojnë me vëmendje të gjithë: Portali mafioz “Pamfleti” merr informacione nga “inteligjenca” të cilën ja ka vënë në shërbim “Librazhdi” pasi e ka sulmuar për disa kohë ai është nënshtruar MENDOJMË NE, SE ASNJË PROVË NUK KEMI. Në bashkëpunim me mafiozët “Bajraj” MENDOJMË NE, SE ASNJË PROVË NUK KEMI, i vendosin gjoba kriminale mafioze bizneseve dhe nënshtrojnë politikanë e ke të shënjestrojnë ata prostituta që Zoti e di ca kanë bërë në burg. (A po më lexon Saje Qorri?)

Këta prostituta që MENDOJMË NE, SE ASNJE PROVË NUK KEMI urdhërojne edhe vrasje, mirë se çunave të rinj që do ja fusin në gojë Saje Qorrit, por edhe të të moshuarve.

Pse gezohet “Pamfleti” kur dikush e hedh në gjyq do të flasim në vijim./ShkodraNews

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lexo mË tej