Aktivistja: Nuk bëhet agroturizmi me djath serb dhe qumësht pluhur

Aktivistja, Gerta Logu, deklaroi se nuk mund të bëhet agroturizëm duke përdorur djath serb apo qumësht pluhur.

E ftuar në emisionin Now, në Euronews, ku po diskutohej tema e turizmit dimëror, Logo tha se përpara se të financohen bujtinat, duhet të financohet bujqësia dhe blegtoria që i furnizojnë ato.

“Merr një fond të IPARD-it dhe thotë unë bëj agroturizëm. Nuk bëhet agroturizimi me djath serb ose me qumësht pluhur. Agroturizmin janë ekonomitë e vogla rurale që e ushqejnë.

https://euronews.al/aktivistja-nuk-behet-agroturizmi-me-dhjath-serb-dhe-qumesht-pluhur/#:~:text=%C3%8Bsht%C3%AB%20nj%C3%AB%20pik%C3%AB,blegtoria%E2%80%9D%2C%20tha%20Logu.

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Marketing

Lexo mË tej