OP-ED

Amnistia fiskale, Kraja: Nxit evazionin fiskal dhe korrupsionin, përfitojnë politikanët

Prej ditësh euro është në një rënie rekord. Ekonomisti Akil Kraja thotë se kjo situatë me monedhën e eurozonës ka ardhur për shkak të...

Të ishin tubuar rrugëve me parullën: “Thnx Mr. Rama!” për BE- në

Nga Frrok Çupi Këta po të ishin tubuar rrugëve me parullën ‘Faleminderit zoti Rama’ për afrimin e fundit me BE, do të na kishin bërë...

Një përgjigje nga SPAK se kush do të fitojë

Nga Frrok Çupi Vini re: Asnjëherë Prokurori i Shqipërisë komuniste nuk ishte ftuar në Kremlin. Madje edhe vetë Bedri Spahiu, më i besuari dhe më...

Kush janë themelet reale të Partisë Demokratike?!

Nga Ylli Pata Përkujtimi i një nga ngjarjeve më të tmerrshme të diktaturës komuniste, asaj të vrasjes së poetëve Genc Leka dhe Vilson Blloshmi, tashmë...

Vetëm hajnat i frikësohen konfiskimit të pasurisë së pajustifikueshme?!

Nga Emin AZEMI Një opozitë konstruktive do të duhej që, krahas vërejtjeve mbi Projektligjin për Byronë për konfiskimin dhe verifikimin e pasurisë së pajustifikueshme, të...

Subscribe