Te perzgjedhura

Protesta e dhomës së avokatisë Shkodër shton kostot në sistemin e drejtësisë

Prej 2 javesh ne gjykata nuk po zhvillohen seancat gjyqesore, te gjitha keto kosto shtese per shtetin dhe per vete qytetaret. Kjo pasi proceset...

Bypassi i Shkodrës, një lojë e madhe e qeverisë e bashkisë në kurriz të qytetarëve

By pass-i i Shkodres, nje loje tallese e qeverise dhe bashkise me banoret qe pershkon kjo veper. Qeveria e quajti te perfunduar prej javesh,...

Ja si Bardh Spahia mund të kishte ulur kriminalitetin (por nuk e ka bërë)

Ajo qe u ngrit si shqetesim pak dite me pare nga shkodranews, u kthye ne objekt debatesh ne mbledhjen e keshillit bashkiak te Shkodres....

Në pritje të kryetarit, socialistët e Shkodrës në “terr” për procesin. Koordinatorja Bilali mban peng garen

Kete muaj duhet te perfundoje proçesi i plote i zgjedhjes se kryetarit te partise socialiste te Shkodres, sipas edhe udhezimit te selise qendrore. Por...

Çfarë fituan shkodranët nga vota që i dhanë Bardh Spahisë?

Tashmë detyrën e ka marrë dhe shkodranët kanë pritur shumë pas ikjes se Voltana Ademit, por kryetari i bashkisë Bardh Spahia nuk po bën...

Subscribe