Te perzgjedhura

A jemi përpara një skandali diplomatik apo Gjergj Luca gënjen?

Të nderuar lexues, ditën e sotme kemi marrë një seri falendërimesh por dhe mbështetjesh në misionin që i kemi vendosur vetës: Luftën pa kompromis...

Z. Altin Dumani, Ju lutem hetoni gjobëvënësin Gjergj Zefi (Sajmir Tahiri). Ka shantazhuar Keti Bazhdarin

Të nderuar lexues, siç ju kemi vënë në dijeni portali "pro amerikan" Pamfleti është një grup i strukturuar kriminal. Lidhjet janë kaq të thella...

SHërbimi Informativ Shtetëror merr “rrogen” tek Samir Mane, mësohet se…

Sipas një informacioni nga "burimet diplomatike të Pamfletit" SHkodraNews ka mësuar se Shërbimi Informativ Shtetëror merr pagen tek Tirana Bank, në pronësi të Samir...

Dil Benet Beci publikisht e denonco Pamfletin e Gjergj Zefit (Sajmir Tahirit)

I nderuar Benet Beci. SHkodraNews të kërkon ndihmë! Të lutem dil publikisht e denonco gjobëvënësin Gjergj Zefi. I nderuar Benet Beci, dil publikisht e thuaj...

Si Mustafa Lici montonte video P*rno tek TV Rozafa

Sipas tregimit të montazhierit të SHkodaNews një histori qesharake ka ndodhur vite më parë. Po e ndajmë me lexuesit tanë në formën e shakasë...

Subscribe