Te perzgjedhura

Për mikun tonë Ditmir Bushati!

I nderuar Zoti Bushati, ju mbase as që e dini por SHkodraNews ju ka promovuar e mbështetur me aq pak mundësi sa ka patur. Ne...

Çfarë ka ndodhur me “Intelegjicen Policore” ?

Megaoperacioni "Tempulli" është një nga sukseset e SPAK. Ditët në vijim do të tregojnë se çfarë pune voluminoze kanë bërë me përkushtim drejtuesit e...

Pamfleti i Gjergj Zefit(Saje Qorrit) nuk dorëzon librat e shitjes! Biznese ikni sa jeni në kohë. Do ju dalë emri

Që portali Pamfleti është fiktivisht në emër të Gjergj Zefi është fakt i njohur. Pronari real që fshihet pas saj është ish-ministri burgaxhi Saimir...

Benet, Ajo që po prishet, nuk është çfarë shkodranët prisnin

Para dhe pas fitores së Bashkisë Shkodër, Edi Rama dhe Beneti i premtuan shkodranëve projekte madhështore. Hyrja e SHkodrës u tha se do të...

Elisa Spiropali dhe drejtori i Ujësjellësit në Lezhë, janë në përgjimet e bandave

Sipas një informacioni të mbërritur në SHkodraNews, Drejtori i Ujësjellës-Kanalizime Lezhë është kapur duke komunikuar me bandën kriminale Noka. Një vit më parë autoritetet franceze...

Subscribe