Gjykata e Lartë drejt plotësimit, zgjidhet anëtarja e re (Emri)

Gjykata e Lartë po shkon drejt plotësimit, ndërsa së fundmi i është shtuar edhe një anëtare e re; Vojsava Kola (Osmanaj).

“Trupa gjyqësore e Gjykatës së Lartë i uron mirëseardhjen anëtares së re, gjyqtares Vojsava Kola (Osmanaj)“- thuhet në njoftim.

Me emërimin e ri, institucioni i drejtësisë bëhet me 18 anëtarë (bashkë me Klodian Kurushin që është në KLGJ), nga 19 anëtarë që duhet të ketë në përbërjen e saj, sipas vendimmarrjes së KLGJ-së. Anëtarët e zgjedhur deri më tani janë:

Sokol Sadushi
Ervin Pupe
Ilir Panda
Sokol Binaj
Albana Boksi
Sandër Simoni
Klodian Kurushi – Aktualisht anëtar i Këshillit të Lartë Gjyqësor
Artur Kalaja
Asim Vokshi
Medi Bici
Arbena Ahmeti
Gentian Medja
Darjel Sina
Sokol Ngresi
Margarita Buhali
Enton Dhimitri
Enkelejda Metaliaj
Vojsava Kola
Vendimi shënon një tjetër hap pozitiv drejt funksionalitetit të plotë të Gjykatës së Lartë, duke e nxjerrë atë nga zona e rrezikut pas 6-vitesh pamundësie për të ushtruar plotësisht funksionet e saj themelore dhe përmbushjen e misionit që ia garanton Kushtetuta.

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lexo mË tej