Pamfleti i Gjergj Zefit(Saje Qorrit) nuk dorëzon librat e shitjes! Biznese ikni sa jeni në kohë. Do ju dalë emri

Që portali Pamfleti është fiktivisht në emër të Gjergj Zefi është fakt i njohur. Pronari real që fshihet pas saj është ish-ministri burgaxhi Saimir Tahiri.

Ne do të sjellim prova e fakte ditë pas dite deri sa t’i ç’montojmë këta banditë urdhërues vrasjesh, përdhunues, shantazhues dhe gjobëvënës.

Një nga marifetet që përdorin është fshehja e sa më shumë gjurmëve. Bizneset nuk duan të ekspozohen si të nënshtruar ndaj këtij portali gjobëvënës. Nga ana tjetër për atë që ato e dinë më mirë kanë renë në rrjetën e Saje Qorrit dhe i duhet fatura për të zbritur shpenzimet.

Zgjidhjen ja ka dhënë ish-ministri i brendshëm burgaxhi. Bizneset faturohen normalisht por Gjergj Zefi(Saje Qorri) nuk deklaron libra e shitjes që në vitin 2020. Çdo biznes normal do të ishte gjobitur çdo muaj në bazë të ligjeve në fuqi. Ndërsa Gjergj Zefi(Saje Qorri) ka vetëm një gjobë 25 000 L për mos deklarim bilanci në QKB( Që nuk ka lidhje me sa më sipër)

Nëse nuk janë të përlyer e të shantazhuar Prokuroria të hetojë, dhe Ministria e Financave të marrë masat e duhura./SHkodraNews

Kujtesë: Te nderuar biznese, këto janë gazetarët që ju shantazhojnë, Gjergj Zefi merret me urdhërime vrasjesh bashkë me Sajmir Tahirin. Mos i paguani asnjë lek portalit mafioz Pamfleti. Së shpejti do të detyrohen të publikojnë librat e blerjes dhe shitjes dhe gjitha portalet do ju sulen duke sulmuar dhe kërcënuar.

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lexo mË tej