Pashë kokën e Gjelinës na trego për “Linjat” e dyta të Bled Cafit o drejtor

Shkodra i nderuar Benet përveç atij problemit që të kemi shkruar në Whatsapp, për të cilin do ishte në nderin Tuaj ta zhvilloni sa më shpejt, lëngon nga korrupsioni. Nuk po flasim për 100 mijë euroshin që ka menduar për leje ndërtimi gazetari Gjergj Zefi se nuk na e ka thënë tek ndonjë zyrë, se ne takoheshim në mal. Ishallah nuk vjen dita që ta takoj aty tha audio-video se ka takuar robqimin(këtë e themi ne) Saje Qorrin. Nëse ke ndonjë vërejtje me thuaj të nis noj gjë në Whatsapp Gjergj ose më hidh në gjyq.

Drejtori Armand Zhuka që ta dish ti Benet, ka marrë mbështetjen e Tom DOshit. Flitet se ky drejtor mban peng një pronar televizioni me syze i cili ka disa milionë lekë borxh shtetit dhe furnizimin me energji elektrike e bën nga dyqani në kat të parë.

Ka dhe më shumë Benet! Drejtori Zhuka nuk po shqëtesohet aspak për “linjat” e Bled Cafit. Ka edhe më shumë Benet! Nuk ja ke idenë sa nder po të bëjmë, pyete pak Besaren a të vi të takoj drejtoreshën e burimeve njerëzore se dua të filloj punë tek ti./Roberti

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lexo mË tej