Të nderuara biznese shqiptare ose të huaja: Ndihmoni ShkodraNews të luftojë korrupsionin dhe krimin e organizuar

Të nderuara biznese shqiptare ose të huaja! SIç ju kemi bërë me dije SHkodraNews në keqbesim dhe pa dijeninë e saj ka qenë financuar nga ish-ministri i Brendshëm burgaxhi, mafiozi Sajmir Tahiri.

Neve tashmë na u hapën sytë dhe menjëherë reaguam, me kurajo. Gjithashtu ju bëjmë me dije se jemi të prekur padrejtësisht nga Reforma në Drejtësi që plaku Soros ka ideuar. Në vend që sot të kishim rreth 500 mijë euro prona të patundshme prej pasurive që NUK na i ka trashëguar askush por i kemi fituar dhe paguar lekët, na duhet të sorollatemi gjyqeve me gjykatësit e korruptuar dhe të shantazhuar nga mafiozët e plakut SOROS.

Gjithashtu ju bëjmë me dije se kemi vullnetin, guximin, eksperiencën dhe çdo gjë që duhet për të ndërtuar median më KURAJOZE në Shqipëri që do të luftojë korrupsionin dhe krimin e organizuar. Nuk po delirojmë miq, na jepni mundësinë dhe na vini në provë.

Përfundimisht, kërkojmë nga bizneset shqiptare ose të huaja të na ndihmojnë me reklama. Po ju publikojmë më poshtë të dhënat tona bankare dhe NIPT-in. Çdo gjë do të jetë e faturuar sipas rregullave të shtetit shqiptar sepse ne nuk e vjedhim shtetin tonë miq.

PS: Gazidede tani po shkojmë tek lokali San Francisco përballë XHamisë, dhe po pimë një ujë San Benedeto. Na nis inteligjencën tënde(HAHAHA) të shikojë se cilin nga këto 7 librat do lexojmë të parin. Ose më mirë na nis atë mjekrroshin bashkë me shokun e tij tollac që i pyetëm për Wireless-in e Bashkisë. Me konsideraTë/SHkodraNews

NIPT: L57107041M

Whatsapp: +382 68 622 144

Email: [email protected]

Emri i llogarisë: Raiffeisen AL29202510020000000011151701 ALL
IBAN: AL29202510020000000011151701
SWIFT: SGSBALTX
Emri i bankës: Raiffeisen Bank sh.a


 

Emri i llogarisë: Raiffeisen AL14202510020000000021151701 EUR
IBAN: AL14202510020000000021151701
SWIFT: SGSBALTX
Emri i bankës: Raiffeisen Bank sh.a


Emri i llogarisë: Raiffeisen AL96202510020000000031151701 USD
IBAN: AL96202510020000000031151701
SWIFT: SGSBALTX
Emri i bankës: Raiffeisen Bank sh.a


FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTIMIN!

Te rekomanduar

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Lexo mË tej